YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 12 June 2012

beautiful may

MAY

Kenapa aku cakap 'beautiful may' ?


1. new boots : khas untuk mssm . penat kumpul duit . finally dapat jugak :)

nike mercurial miracle 

2. Selamat Hari Guru :)

    Tahun ni aku la manager hari guru . Sebulan awal dah prepare . Paling best all teachers said , ni celebration yang paling awesome . Aku puas hati . Sangat-sangat puas !

Mrs Yip and me :)

3. 39th HKSBP
    Okay , actually aku tak involve pun dalam hksbp ni . Semuanya sebab training mssm . Tapi selalunya lepas training aku akan lepak dengan Paan , Aji (budak Koleq) dekat khemah-khemah hksbp . Aku tengok semua orang pakai kemas . Kitorang pulak selekeh , serabai , hitam , semua adalah . Tapi , aku rasa aku ada terlibat jugala dengan hksbp ni . The Closing . Aku pergi sebab nak tengok kemeriahan suasana hksbp and aku nak tuntut janji aku belanja sahabat aku yang datang jauh dari mana entah . Tu sajalah kot . Tapi macam enjoy semua orang :)
i'm involved !
4. Happy birthday Mohd Zullasre :')
   
Birthday tahun ni tak best sangatla . Entahlah :/
-mohd zullasre
   

No comments:

Post a Comment