YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 6 December 2012

Didn't want to do it, but had to . It's leaving Sekolah Tuanku Abdul Rahman :')


Kami masuk 8 Januari 2008 . Ada yang Februari , ada yang Mac sampai la ke April . Dan ada yang masa 2011 . Memang berbeza , sorang first intake , sorang lagi second-third intake . Yang lain dipanggilnya freshie . Yeah , tapi kami semua sama . Kami semuanya OVIIANS !

 Bangun pagi sama-sama , 
subuh tak pastilah sama-sama ke tak -,- 
pergi sekolah sama-sama , 
makan kat Epoy sama-sama walau tak sedap . 
Budak STAR bagi biskut lemau pun makan . 
Solat Dhuha sama-sama . 
Tidur time kelas Ustaz Kamil sama-sama . Sorry Ustaz :) 
Pergi dining sama-sama . 
Main futsal , bola , rugger , hoki , basketball , kriket pun sama-sama . 
Yang paling best kalau Team STAR ada match , kita sama-sama hilangkan suara turun cheer . 
Kutuk Koleq walau takdak sebab  pun sama-sama . 

Tapi , semua ni takkan ada dah . 
Lepas ni , tiada lagi ucapan dari Paan . 
Tiada lagi ikrar dari Sabeh dengan Ammar time assembly .
Tiada lagi suara Pexma sound juniors .
Tiada lagi Don menjerit conduct cheer .
Tiada lagi suara merdu  Hakimi nak azan kat surau .
Tiada lagi suara Jijoe jadi imam surau .
 Tiada lagi main touchby sama-sama .
 Tiada lagi main bola dekat wembley .
 No more turf , songkok , infinity blablablablabla.....

Semuanya hanya menjadi sisa kenangan yang tak mudah luput dalam fikiran kita . Ingat lagi tak masa restu ilmu ? Waktu tu kita berdiri satu line tengah tengah panas 135 orang (2 orang lagi tertidoq) . SPM tak mula lagi , tapi kita dapat rasa betapa dekatnya hari untuk tinggalkan Ipoh . Betapa sedihnya , sampai Pexma yang menang anugerah Digeruni pun menangis . Waktu tu semua minta maaf sama-sama . Takdak gaduh-gaduh lagi . Sumpah muka sekor-sekor kalau ambik gambaq mesti buruk gila . Hahahaha . Tapi semua ni takkan terjadi lagi . Zaman kita dah habis . 

Tapi ingat , OBW 2032 batch kita yang organise . InsyaAllah panjang umur kita sama-sama organise , and orang cakap oldboys weekend ni , don't bring your wife together . Hahaha , semuanya 17 again . Apapun guys , ingat . 

Forever STAR , hate Koleq !

Assalamualaikum ;)

Long live OVII !

No comments:

Post a Comment