YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 15 March 2012

sorry :')

To My Badar friends , aku nak minta maaf banyak-banyak sebab aku , orang pandang badar tu satu organisasi yang tu la , yang ni la ... Aku tau , aku dah banyak buat dosa . Aku turun training tak tutup aurat , aku escape subuh and maghrib jemaah , kadang-kadang aku mencarut . Aku menyesal . Sumpah . Especially dekat Uthman , Safwan dengan Latiff . Aku minta maaf banyak sesangat. Sorry ya guys . Aku janji taknak buat lagi . Insyallah :')

-mohd zullasre

No comments:

Post a Comment